X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieträff med tradingproffset Tobbe Rosén

Starttid: 
21 oktober, 2019 - 18:00
Sluttid: 
21 oktober, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Fokus på Stadsbiblioteketet
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en intressant och lärorik aktiekväll med Tobbe Rosén, en av Sveriges mest kända professionella traders. Vi kan utlova ett mycket inspirerande föredrag där generella informationer blandas med tips och utbildningsinslag i teknisk analys.

Hur tolkar jag olika signaler på börsen? Hur undviker jag de vanligaste fallgroparna? Tobbe rätar ut frågetecknen, delar med sig av sina erfarenheter och går igenom en rad tradingstrategier som hjälper dig att lyckas med dina affärer. Tobbe är författare till ett flertal böcker inom teknisk analys. Han kommer att ha med sig några av sina böcker som du kan köpa till rabatterat pris under kvällen.

Eventet genomförs tillsammans med Aktiespararna. Du som är medlem i Unga Aktiesparare får komma på föreläsningen gratis, men om du inte är medlem så kostar det 150 kr som betalas kontant eller med Swish på plats. Vi bjuder på fika, kaffe med ostfralla, under pausen.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 24
Reservlista: 7

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30