X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiesnack på Discord

Starttid: 
6 februari, 2023 - 20:00
Sluttid: 
6 februari, 2023 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Discord
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi ses på Discord för lite gött aktiesnack! ChatGPT gav några förslag på vad vi kan diskutera ;)

Är du inte med i vår Discord-grupp idag? Skicka ett mejl eller sms till Rasmus (kontaktuppgifter nedan) så får du snart en inbjudan.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Rasmus Berg

Rasmus Berg
Mobil:  0703005963
Telefon:  0703005963

Rasmus99berg@gmail.com