X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiepromenad - att bli rik på investeringar

Starttid: 
9 maj, 2021 - 13:00
Sluttid: 
9 maj, 2021 - 15:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Svandammen (framför Flustret) - Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Söndagen den 9:e maj är det dags för Aktiepromenad med Unga aktiesparare Uppsala vilket du inte vill missa. Som du antar så är detta ett fysiskt event där vi möts upp vid Svandammen 13:00 (framför Flustret) för att sedan ta en promenad tillsammans. Vid mållinjen kommer det sedan att bjudas på FIKA och fler trevliga diskussioner.

Aktiepromenaden är menad att fungera som vår ordinarie aktiegrupp men i och med att solen börja titta fram mer och det blir varmare så är det kul att ses fysiskt (COVID 19 anpassat). Vi kommer inte riktigt ha en spikad agenda utan det beror mer på vad man väljer att diskutera med sin ”gå-kompis”. Sedan när vi kommer fram till slutdestinationen så kommer det utöver fika bjudas på fin utsikt och trevligt häng.

Detta vill ni med andra ord inte missa! Ta gärna med en kompis då promenaden passar såväl nybörjare som mer erfarna investerare.

Tips på saker att diskutera är:

• Hur kan vi bli rika?

• Vad kan man investera i förutom aktier och fonder? (man får såklart även diskutera det)

• Vad är det bäst att investera i?

• Vad är det enklast att investera i?

• Vad är sämst att investera i?

• Hur kommer vi åt andra typer av investeringar?

• Vad ska vi göra när vi väl blir rika?

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: