X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiepromenad

Starttid: 
23 september, 2020 - 18:00
Sluttid: 
23 september, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trummens badplats, Växjö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Häng med på aktiepromenad med gänget i Unga Aktiesparare Växjö's lokalavdelning

Undrar du hur du ska komma igång, har du någon spännande spaning att berätta om eller kanske bara träffa andra spar-intresserade? Vi kommer att mötas klockan 18 vid badplatsen vid Trummen för att sedan förena nytta med nöje och promenera runt sjön och ha lite gött aktiesnack på vägen. 

Promenaden är helt gratis och är öppen för icke medlemmar så väl som medlemmar. 
Hoppas vi ses! 

Fullbokat

Platser: 10
Anmälda: 10

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
10