X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieorientering i Gamla Stan

Starttid: 
2 oktober, 2020 - 16:00
Sluttid: 
4 oktober, 2020 - 16:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Gamla Stan
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu är det äntligen dags att kicka igång hösten med vårt första fysiska event!

För första gången någonsin anordnar vi på Unga Aktiesparare en kombination mellan orientering och tipsrunda med fokus på börsen. Banan, som sträcker sig kring Gamla Stans kullerstensgator, är 5000 meter lång. Längs banan finns frågor utplacerade som deltagarna individuellt, med hjälp av appen Tipsrundan, skall besvara. För att vinna skall man ha tagit sig runt banan snabbast och fått flest rätt svar. Vinnarna belönas med priser. Varmt välkomna till den första upplagan av Unga Aktiesparares orientering!

Till följd av Covid-19 kommer det var möjligt att delta på denna aktivitet under helgen vecka 40. På detta vis ger vi även deltagaren valfriheten att välja vilken dag som passar denne bäst. Begränsa smittspridningen genom att hålla avstånd till andra deltagare. Vidare information skickas per mail till samtliga deltagare med vidare detaljer. 

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 10

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

50