X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiekampen - Tävla med din fiktiva portfölj!

Starttid: 
8 augusti, 2022 - 08:00
Sluttid: 
6 november, 2022 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
aktiekampen.se
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Malmö bjuder in till en aktietävling på aktiekampen.se. Sätt ihop din fiktiva portfölj och tävla om förstaplatsens fina pris!

Aktiekampen är en digital aktietävling där du kan lära dig att handla aktier och samtidigt tävla mot dina vänner. Du får 1 000 000 kr att fördela fritt på nordiska, tyska och amerikanska aktier för att sätta ihop din drömportfölj. Under de 90 dagar tävlingen pågår har du möjlighet att köpa och sälja dina innehav till ett courtage på 0,15%. Till vinnaren utlovas inte bara hybris, ära och rätten att skryta, men också ett pris från oss på UA!  

Gå med i tävlingen här: https://aktieka.mp/qKVKzk

Obs. För att vi ska kunna kontakta vinnaren är det viktigt att du även anmäler dig till detta eventet via knappen nedan.

Lycka till!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: