X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiekamp - Testa dig själv!

Starttid: 
30 juni, 2022 - 18:00
Sluttid: 
28 september, 2022 - 18:15
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Testa dig själv och ha det kul med aktiekampen! Testa att förvalta 1 000 000 kr över sommaren

Detta är en enkel aktietävling där du kan investera i vad du vill. Det utlovas finfina priser till den som vinner men självklat även rätten att skryta. 

Prova på hur det skulle vara att investera i 1 000 000 fiktiva KR över sommaren. Tävlingen pågår i 90 dagar och slutar 28e september 18:00. 

Alla är välkomna!

Stort lycka till!

Länk till aktiekampen:

https://aktieka.mp/tvsAmx

Kontaktpersoner: 

Silvia Cristina Tufan

Silvia Cristina Tufan
Mobil:  793323688
Telefon:  793323688

silviacristinatufan@gmail.com