X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiegrillning

Starttid: 
9 augusti, 2022 - 19:00
Sluttid: 
9 augusti, 2022 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Gröningen, Helsingborg
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på en skön grillkväll med Unga Aktiesparare Helsingborg.

För att köra en lugn uppstart för höstterminen, så kommer vi den 9:e augusti kl.19:00 träffas för att grilla tillsammans på gröningen. Det här är enbart en social tillställningen, vilket innebär att du är välkommen oavsett vilka kunskaper du har om aktiemarknaden. Allt handlar bara om att äta gott och lära känna varandra. 

 

Ta med vad du vill grilla och dricka, så löser vi grill, kol & tändvätska. Vi startar grillen strax innan 19:00.

 

Glöm inte anmäla dig. Och hör bara av dig om du undrar något. Hoppas vi ses!

 

Avkastande hälsningar,

Unga Aktiesparare Helsingborg

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

20