X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika: Kom igång med ditt sparande!

Starttid: 
22 mars, 2023 - 17:30
Sluttid: 
22 mars, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Unga Aktiesparares Kansli, Sturegatan 15, 114 36 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Varmt välkommen till en aktiefika där vi går igenom hur man kommer igång och tar tag i sitt sparande!

 

Tycker du att det är svårt att veta vilken bank/plattform man ska ha sitt sparande på eller kanske vilka marknader man ska handla aktier och fonder på? Eller vill du kanske bara komma och snacka över lite fika?

 

Det kommer även att hållas ett föredrag på konkreta tips för sparande i aktier och fonder!

 

Kom som du är, med eller utan tidigare erfarenheter och kunskaper. Vi bjuder på god fika, trevligt sällskap och en avslappnad atmosfär. 

 

Kvällen inleds kl. 17:30 på Unga Aktiesparares Kansli, men du är välkommen att droppa in senare. 

 

Tag gärna med en vän eller två som du tror kan vara intresserad, du behöver heller inte vara medlem för att delta på eventet. 

 

Välkommen smiley

/Styrelserna: City, Syd & Väst. 

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 13

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30