X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika

Starttid: 
11 november, 2019 - 17:30
Sluttid: 
11 november, 2019 - 18:30
Plats: 
Condeco Kompassen
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Äntligen är det dags för aktiefika igen!

Välkommen att hänga med oss under avslappnade former och prata om aktier och investeringar. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som inte kan någonting och vill få chansen att ställa alla dina frågor OCH för dig som kan allt och vill diskutera med andra aktienördar. Alla är välkomna!

Hör av dig till oss om du har några frågor - vi ses där!

(OBS - eventet är öppet för ALLA, även icke-medlemmar. Ni får dock gärna anmäla er så att vi får en uppfattning av hur många som kommer.)

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: