X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika

Starttid: 
18 oktober, 2019 - 17:00
Sluttid: 
18 oktober, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du ha hjälp att komma igång med sparandet, avnjuta en fika eller bara träffa nya vänner? Perfekt! Kom och häng på en aktiefika!

På fredag den 18:e oktober är det dags för en kom igång-fika tillsamans med Unga Aktiesparare!

Vi kommer att hålla till på Espresso house vid Stureplan från kl 17, i ungefär två timmar framåt. Unga aktiespare står inte för fikat, kostnaden måste du stå för själv, men se det som en belönande investering ;)

Vi kommer att diskutera och hjälpa dig med allt du vill eller känner dig osäker på. Det finns inga dumma frågor eller funderingar

Eventet är för medlemmar men tveka inte att dra med en kompis eller två så löser vi medlemskapet på plats. Hoppas vi ses där! 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: