X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefåtöljen med Åsa Bergman, Vd Sweco

Starttid: 
4 maj, 2021 - 18:00
Sluttid: 
4 maj, 2021 - 19:00
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Då var det dags för vårens sista aktiefåtölj innan sommaruppehållet. Efter att ha två fantastiska gäster i from av Patrik Tigerschiöld och Hans Wallenstam är det nu dags för den tredje gästen.

Anmälan sker här: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiefatoljen-med-asa-bergman-v...

Den här gången är det ingen mindre än Åsa Bergman som välkomnas till fåtöljen.

Åsa har en lång och gedigen bakgrund inom konsultbranschen och har jobbat länge på företaget hon nu är VD- och koncernchef på. Sweco – Sweco är en svensk koncern bestående av ett antal teknikkonsultföretag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö.

Åsa har också placerats som en av de mäktigaste i design- och arkitektursverige. Hon är även bemärkt för sitt ledarskap. 2019 blev hon av tidningen Veckans Affärer utnämnd till Näringslivets mäktigaste kvinna och så sent som år 2020 tilldelades hon IVA:s utmärkelse Guldmedaljen för gott ledarskap och utveckling inom sitt område.

 

Ta tillfället att lyssna på en av individerna bakom en av Sveriges allra mäktigaste konsultbolag som har varit med sedan 1991 - Sweco – bolaget som har varit en sagolik framgångssaga på börsen de senaste åren, med flera hundra procent kursutveckling. Det här är en intervju ni inte vill missa!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!