X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiecafè hos Nordea i Falun

Starttid: 
20 mars, 2023 - 18:00
Sluttid: 
20 mars, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Nordea, Åsgatan 24 (Stora Torget), 791 29 Falun.
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Återigen är det dags för fika, aktiesnack och uppföljning av vår fiktiva portfölj! Detta sker i Nordeas fina lokaler vid Stora Torget i Falun.

Måndag 20 mars kommer vi samlas för att diskutera aktier och sparande. Hit är alla välkomna oavsett förkunskaper! Väl på plats kommer det bjudas på fika som kan inmundigas medans vi pratar aktier och följer upp vår fiktiva portfölj. Alla som kommer får lägga fram förslag på bolag om vilka aktier vi ska köpa, sedan diskuterar vi och beslutar tillsammans hur vi ska agera.

 

Vi samlas klockan 18:00 i Nordeas fina lokaler vid Stora Torget i Falun och vi räknar med att vara klara senast vid 20:00. Vi hoppas att just du vill komma förbi, så kan vi lära och inspireras av varandra!

 

P.S. Detta evenemanget är öppet även för de som inte är medlemmar! Ta gärna med dig en kompis som vill lära sig mer om aktier och sparande, kom bara ihåg att anmäla er. 

 

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 9

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
25