X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiecafé - Dalarna

Starttid: 
28 september, 2022 - 18:00
Sluttid: 
28 september, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sweco, Södra Mariegatan 18E, 791 70 Falun.
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkomna till höstens första evenemang i Dalarna, ett aktiecafé!

Kvällen startar klockan 18:00 på Sweco i Falun där vi kommer samlas för att diskutera aktier, fonder och sparande. Vi kommer vi även placera pengar i vår fiktiva portfölj! Det kommer vara ett avslappnat evenemang, där du är välkommen att komma precis som du är. Vi kommer att bjuda på fika och vi beräknas sedan vara klara vid 20:00.

Vi ser fram emot att träffas! 

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 3

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
25