X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Afterbörs

Starttid: 
25 januari, 2023 - 18:00
Sluttid: 
25 januari, 2023 - 19:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Pipes of Scotland
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Afterbörs 25 januari 18:00 på Pipes of Scotland!

Vi ses på Pipes of Scotland i Kalmar för att diskutera aktier/fonder och sparande. Ingen anmälan behövs, bara att dyka upp. Hoppas vi ses där!

Kontaktpersoner: 

David Säflund

David Säflund
Mobil:  0738429118
Telefon:  0738429118

davidsaflund@live.se