Sök till förbundsstyrelsen 2022

Nu finns möjligheten att söka till 2022 års förbundsstyrelse!

Har du ett genuint intresse för sparande och investeringar och tycker fler ska få lära sig om det? Vill du vara en del av en stor gemenskap med många eldsjälar? Unga Aktiesparare är ett av Sveriges största ungdomsförbund och som en oberoende, icke-partipolitisk och icke-kommersiell aktör har Unga Aktiesparare ett stort förtroende i att utbilda unga till att få en bra ekonomisk start i livet.

Under det kommande året kommer stora satsningar att riktas mot att integrera UA i skolan genom projektet UA-profilen. Ytterligare en satsning kommer vara att göra förbundet mer datadrivet, med fokus på digitala kampanjer och utveckling av en ny hemsida. Nu söker vi drivna personer till nästa års förbundsstyrelse.

Om förbundsstyrelsen:

Förbundsstyrelsen är förbundets högsta förvaltningsorgan och verkar för att förbundet långsiktigt ska utvecklas på bästa möjliga sätt. Arbetet omfattar utarbetande av övergripande strategi, måluppföljning och beslutande av hur de ekonomiska medlen fördelas samt resultatuppföljning. Förbundsstyrelsen är även ett bollplank för VD och kansli i frågor där det uppstår behov.

För att passa bra in i förbundsstyrelsen ser vi gärna att du har följande egenskaper:

  • Du har ett stort intresse för det strategiska arbete som bedrivs i en styrelse
  • Du vill vara med och utveckla ett av Sveriges största ungdomsförbund
  • Du har förmåga att ta en aktiv roll, tänka analytiskt, kritiskt och utanför boxen samt kan bidra med dina erfarenheter till styrelsearbetet
  • Du är kommunikativ och har mycket god samarbetsförmåga
  • Utöver egenskaperna ovan så ser vi en eller flera av följande erfarenheter som meriterande
    • Erfarenhet av att arbeta entreprenörsdrivet med fokus på tillväxt
    • Erfarenhet av programmering eller UI/UX-design alternativt teknisk utbildning inom detta.

Om du vill vara med och driva Unga Aktiesparare framåt skickar du  in din ansökan bestående av CV och personligt brev till valberedningen@ungaaktiesparare.se. Sista ansökningsdag är 31 januari 2022.

För frågor om rollen kontakta Valberedningens ordförande Magnus Oskarsson på valberedningen@ungaaktiesparare.se