Pressmaterial

Denna sida innehåller logga, vd foto, standard bilder, några foton från events. Kontakt för press ansvarig samt, lite info om förbundet med statistik.

             

Ladda ner Unga Aktiesparare Logotyp (Tryck/Digital)

 

 

 

Presskontakt:

Tel: 08-30 00 35. Email: tove.zander@ungaaktiesparare.se

Tove Zander - VD fotografi

 

 

Pressmeddelanden


2017-06-21

Unga Aktiesparare utser Tove Zander till ny vd. Tove arbetar i dag som verksamhetsansvarig på Unga Aktiesparare och tillträder som vd den 14 augusti.

”Tove har gjort ett fantastiskt jobb under sin tid som verksamhetsansvarig och förbundsstyrelsen är övertygad om att hennes driv och engagemang kommer ta förbundet till nästa nivå”, säger Johan Janson förbundsordförande Unga Aktiesparare.

”Unga Aktiesparare ska bli en ännu mer jämställd organisation som jobbar för att unga tar plats i finans-Sverige och ansvar över sin ekonomiska framtid” säger Tove Zander tillträdande vd. ”Tillsammans med våra 250 ideellt engagerade medlemmar ska vi fortsätta utbilda och inspirera unga till aktiesparande”, fortsätter Tove.

”Vi vill även tacka förbundets avgående vd Philip Scholtzé, som gjort ett ytterst bra arbete under sin tid på förbundet och önska honom stort lycka till framöver”, avslutar Johan.

Onsdag kväll (21/6) kl 20.00 sänds en längre intervju med Tove i #Uppsittarkväll på Unga Aktiesparares YouTube-kanal.

Unga Aktiesparare har ca 13 000 medlemmar över hela Sverige i åldrarna 0–28 år. De har gemensamt att de vill lära sig mer om aktier och sparande. Medlemmarna utbildas årligen genom utbildningsserien UA-Akademin, som till hösten kommer att hållas vid rekordhöga 43 tillfällen. Unga Aktiesparare har idag 38 lokalavdelningar och 10 skolföreningar som tillsammans skapar hundratals aktiviteter årligen för våra medlemmar lokalt runt om i Sverige.

För mer information kontakta

Johan Janson, förbundsordförande Unga Aktiesparare, johan.janson@ungaaktiesparare.se, 073- 744 60 87
Tove Zander, tillträdande vd Unga Aktiesparare, tove.zander@ungaaktiesparare.se, 070-293 96 00

Ladda ner pdf


2017-05-15

Unga Aktiesparare söker ny VD efter att Philip Scholtzé väljer att gå vidare:

Philip Scholtzé, VD för Unga Aktiesparare, har meddelat förbundsstyrelsen att han önskar lämna sin tjänst efter sommaren. VD har tre månaders uppsägningstid och förbundsstyrelsen har redan påbörjat rekryteringsarbetet.

  • -  Förbundet har vuxit starkt under senaste året och har över 12 800 medlemmar och 38 lokalavdelningar. Philip har gjort ett ytterst bra arbete under sina två år som vd, inte bara vad gäller medlemstillväxt, utan även med våra digitala kanaler som kompletterats med podden #PrataPengar och web-tv konceptet #Uppesittarkväll. Vi önskar honom stort lycka till i sin nya tjänst, säger Johan Janson förbundsordförande Unga Aktiesparare.

  • -  Jag har haft två fantastiska år på Unga Aktiesparare och är tacksam över att ha fått arbeta med ett fenomenalt team på kansliet och våra hundratals engagerade medlemmar runt om i landet. Vi har tillsammans genomfört ett förändringsarbete som skapat fortsatt tillväxt och ökat medlemsvärde. Framförallt har vi inspirerat tusentals att komma igång med aktiesparare och det är precis vad jag ska fortsätta att göra hos min nya arbetsgivare Avanza, säger Philip Scholtzé, avgående VD för Unga Aktiesparare.

    Förbundsstyrelsen kommer gå ut med en separat annons, men ansökningar eller tips kan redan nu skickas till förbundsordföranden.

    För mer information kontakta

    Johan Janson, Förbundsordförande Unga Aktiesparare, johan.janson@ungaaktiesparare.se, 073- 744 60 87

    Philip Scholtzé, VD Unga Aktiesparare, philip.scholtze@ungaaktiesparare.se, 070-846 43 49 

Ladda ner pdf