Pressmaterial

Denna sida innehåller logga, vd foto, standard bilder, några foton från events. Kontakt för press ansvarig samt, lite info om förbundet med statistik.

             

Ladda ner Unga Aktiesparare Logotyp (Tryck/Digital)

 

Presskontakt:

Philip Scholtzé - VD fotografi

Tel: 08-30 00 35. Email: philip.scholtze@ungaaktiesparare.se

 

Pressmeddelanden


Unga Aktiesparare söker ny VD efter att Philip Scholtzé väljer att gå vidare:

Philip Scholtzé, VD för Unga Aktiesparare, har meddelat förbundsstyrelsen att han önskar lämna sin tjänst efter sommaren. VD har tre månaders uppsägningstid och förbundsstyrelsen har redan påbörjat rekryteringsarbetet.

  • -  Förbundet har vuxit starkt under senaste året och har över 12 800 medlemmar och 38 lokalavdelningar. Philip har gjort ett ytterst bra arbete under sina två år som vd, inte bara vad gäller medlemstillväxt, utan även med våra digitala kanaler som kompletterats med podden #PrataPengar och web-tv konceptet #Uppesittarkväll. Vi önskar honom stort lycka till i sin nya tjänst, säger Johan Janson förbundsordförande Unga Aktiesparare.

  • -  Jag har haft två fantastiska år på Unga Aktiesparare och är tacksam över att ha fått arbeta med ett fenomenalt team på kansliet och våra hundratals engagerade medlemmar runt om i landet. Vi har tillsammans genomfört ett förändringsarbete som skapat fortsatt tillväxt och ökat medlemsvärde. Framförallt har vi inspirerat tusentals att komma igång med aktiesparare och det är precis vad jag ska fortsätta att göra hos min nya arbetsgivare Avanza, säger Philip Scholtzé, avgående VD för Unga Aktiesparare.

    Förbundsstyrelsen kommer gå ut med en separat annons, men ansökningar eller tips kan redan nu skickas till förbundsordföranden.

    För mer information kontakta

    Johan Janson, Förbundsordförande Unga Aktiesparare, johan.janson@ungaaktiesparare.se, 073- 744 60 87

    Philip Scholtzé, VD Unga Aktiesparare, philip.scholtze@ungaaktiesparare.se, 070-846 43 49 

Ladda ner pdf