Medlemsansvarig

Är du vår nya kollega på kansliet? Just nu sökes en Medlemsansvarig till Unga Aktiesparare - skicka in din ansökan senast den 30 juni.

 

Viktiga delar för rollen

I din roll som medlemsansvarig kommer du huvudsakligen att jobba med att 

  • Ansvara för medlemsservicen  

  • Kundservice för våra medlemmar  

  • Kontorsadministration  

  • Öka medlemsvärvning (aktiviteter för att öka antalet medlemmar och återvärvningsgraden) 

  • Försäljning nya gymnasieprofilen 

  • Egna projekt/initiativ

 

Vem är du?

Du har troligen nyligen tagit examen och är sugen på en bred roll med ansvar. Du är en serviceinriktad, utåtriktad och strukturerad person, och som del av ett litet team är du prestigelös och kan hjälpa dina kollegor när det behövs. Har du ett intresse för aktier och sparande är det en bonus, men inget krav.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vi vill att du ska utvecklas hos oss, och ser många områden där du kan få ta mer ansvar. Det kan vara allt från att jobba med samarbetspartners och anordna event, till att utveckla verksamheten i stort.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Du kommer få härliga kollegor med en stark lagkänsla, det är även högt till tak för alla nya tankar och idéer. Vi har mycket frihet under ansvar och det finns stora möjligheter att utveckla din roll. Du kommer kunna lära dig allt om aktier och sparande. Vi har ett fräscht kontor i centrala Stockholm. I din roll kommer du få tillgång till ett starkt nätverk där det finns möjlighet att möta spännande och intressanta nyckelpersoner inom finansbranschen.

Vi kan erbjuda heltidstjänst, men kan också vara flexibla.

 

Ansökan

Skicka in cv och personligt brev till jobb@ungaaktiesparare.se senast den 30 juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. Vi är flexibla med tillträde, men gärna augusti eller september.

 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Henrik Johansson, VD, på 0760-44 47 70 eller henrik.johansson@ungaaktiesparare.se.

 

Om Unga Aktiesparare

Unga Aktiesparare är Sveriges största förbund för ungdomar intresserade av aktier, sparande och investeringar. Vi har ungefär 10 000 medlemmar utspridda över 45 lokalavdelningar i hela landet. Vi arbetar för att så många unga som möjligt ska få en bättre privatekonomi.