Ge bort ett medlemskap i julklapp!

 

 

Nu kan du ge bort en av de finaste och kanske mest värdefulla julklappen som finns – ett helt års medlemskap hos Unga Aktiesparare

Nytt för i år är att du kan välja mellan tre olika julklappsmedlemskap i olika prisklasser som innehåller olika mycket saker. Läs mer nedan. 

 

Medlemskapet aktiveras på julafton
Då det är en julklapp som ges bort aktiveras medlemskapet den 24:e december och är aktivt ett år framåt. Du som gett bort gåvan kommer att få hem ett välkomstpaket som du kan lägga under mottagarens julgran.

Vad är skillnaden på julklapparna?
Samtliga ger ett medlemskap i Unga Aktiesparare som varar i 12 månader från och med den 24 december. Medlemmen får delta på alla event, utbildningar och företagsbesök som arrangeras och har även tillgång till våra utbildningar online samt medlemsrabatter. Se nedan vad som ingår i varje medlemskap:

 

Lilla julklappen

Klassiska julklappen

Stora julklappen

  Pris 149 kr 275 kr 475 kr
  Medlemskap Ja Ja Ja
  Utbildningar Ja Ja Ja
  Rabatter Ja Ja Ja
  Stock Magazine Endast digitalt Ja Ja
  Aktiespararen Endast digitalt Endast digitalt Ja
  Boken "Få råd med dina drömmar" Endast digitalt Ja Ja
  Boken "Så blir du miljonär i hängmattan" Nej Nej Ja

 

Regler och kriterier
Kampanjen gäller endast helt nya medlemmar bosatta i Sverige. Kampanjen finns tillgänglig fram till 23:e december, men beställ senast den 15 december för att vara säker på att paketet kommer fram innan jul. 

 

Kan jag ge bort ett medlemskap till mig själv?
Så länge du är en helt ny medlem kan du självklart ge dig själv en fin julklapp också! Då fyller du bara i ditt eget namn både som mottagare och givare. Men kom ihåg att paketet får öppnas först på julafton! Det är alltså först då ditt medlemskap aktiveras.

 

Har du inte fått en bekräftelse på ditt köp?
Vi skickar inte ut något annat material till dig som "givare" än välkomstpaketet du ska ge bort. När betalningen är genomförd kommer du se en bekräftelse på ditt köp på hemsidan, det är den enda bekräftelsen vi ger dig. Du kan ladda ner vårt gåvobevis här. 

Har du frågor? Maila till info@ungaaktiesparare.se så svarar vi så snabbt vi kan. Välj medlemskap

Uppgifter om mottagaren

Uppgifter om givaren

Fyll i ditt personnummer för att hämta dina uppgifter.

Betalning

Betalkort
Visa, Eurocard, Master Card.
- kr
- kr

Total kostnad
- kr