Exklusivt erbjudande till dig som medlem

Få 300 kronor i startpremie när du blir kund hos vår partner SAVR.

Vi är glada att kunna erbjuda dig som medlem 300:- i startpremie om du blir kund i fondtorget SAVR. SAVR erbjuder samma fonder till upp till halva avgiften genom att de betalar tillbaka all provision till dig som kund, istället för att behålla pengarna själva. Läs mer om SAVR här Om oss | SAVR

Du tar del av erbjudandet genom att bli medlem i Unga Aktiesparare, logga in på vår hemsida samt följa instruktionerna under dina medlemsförmåner.

Villkor

Erbjudandet gäller dig som är över 18 år och medlem i Unga Aktiesparare och inte redan är kund hos SAVR, samt att du har eller skapar ett ISK-konto samt upprättat en aktiv bankkoppling. Pengarna betalas ut på ditt ISK konto efter 1-3 bankdagar.

Bli medlem idag

Ett medlemskap i Unga Aktiesparare kan bli ditt livs bästa investering. Oavsett kunskapsnivå så garanterar vi att du kommer lära dig massor om hur du investerar framgångsrikt genom att gå Sveriges bästa aktieutbildning, ta del av events, rabatter och mycket mer.

Vi är ett ideellt, oberoende förbund som finns till för unga upp till 28 år som vill lära sig spara och investera smartare.

Läs mer och bli medlem här