Sigmastocks- vår nya samarbetspartner!

Vi på Unga Akiesparare kan äntligen presentera aktieverktygsföretaget Sigmastocks som ny samarbetspartner! För dig som medlem gäller en månad gratis + Premium (99kr/månad) till priset av Bas (19kr/månad) i 6 månader. Ett väldigt prisvärt erbjudande!

Sigmastocks grundades 2014 av de två Chalmers-studenterna Nanna och Mai som skrev sitt examensarbete om höga fondavgifter och hur det kunde ändras. Tanken är att Sigmastocks på sikt ska ersätta fonder. De har redan samarbete med båda Nordea och Nordnet vilket innebär att Unga Aktiesparare nu ingår i en härlig skara. Nanna och Mai:s uppfinnerikedom har gett eko i landet och de har utsetts till Årets finansprofiler i Göteborg och Supertalanger av Veckans Affärer.

 

Enkelt beskrivet är aktieverktyget Sigmasticks som en fond fast du själv genomför köpen. Genom att ställa in olika parametrar av bland annat sparhorisont, risktagande och bransch ger aktieverktyget dig förslag på en aktieportfölj som speglar hur du vill vikta portföljen. Istället för förvaltningsavgift som fonden tar i gengäld har Sigmastocks prenumations/abonnemangstjänst. De hjälper dig även att ta fram en egen strategi!

 

Förstår du fortfarande inte vad Sigmastocks är för något? In och undersök på deras hemsida med vårt förtjänstfulla medlemserbjudande.

För att ta del av erbjudandet:

* Logga in.

* Gå in på fliken medlemsförmåner.

 * Klicka på Sigmastocks.

* Klicka på länken längst ner som tar dig vidare till Sigmastocks hemsida.