Missa inte Swedbanks Aktie-TV!

I kvällens Aktie-TV. I programmet träffar du vd:arna för Holmen, Trelleborg, PEAB samt Storytel som ger sin syn på utvecklingen av bolaget just nu och hur de ska växa framåt.

Ikväll klockan 18.30 släpper Swedbank en av höstens stora höjdpunkter, Aktie-TV. I programmet får vi träffa ett antal vd:ar för börsnoterade bolag, t ex Storytel, Holmen och Trelleborg som ger sin syn på utvecklingen av bolaget och hur de ska växa framåt. Utöver detta får vi en uppdatering om marknaden nu och framåt av Swedbanks strateger, experter och förvaltare. Dessutom medverkar bland andra vår vd Henrik Johansson som diskuterar unga och aktiesparande.

 

Börser på högsta nivåer samtidigt som det finns en del orosmoln runt om i världen. Hur ser det ut framöver? Swedbanks Aktie-TV tar tempen på världskonjunkturen och bankens analytiker ger sin syn på aktiemarknaden och hur man bör fördela sitt sparande.

 

Vilka är fördelarna med att fördela sitt sparande mellan olika tillgångsslag? Hur mår marknaderna? Dessa och många andra frågor får svar i programmet. Från Swedbank Robur gör förvaltarna en djupdykning bland småbolag på tillväxtmarknader, högutdelande bolag och i den populära fonden Ny Teknik.

 

Som tidigare innehåller sändningen givetvis de mycket populära intervjuerna med vd:ar för spännande börsbolag. Denna gång medverkar bland annat Storytels, vd Jonas Tellander, som berättar om den fortsatta tillväxten i den analoga och digitala världen. Trelleborg har gjort en transformationsresa och gjort sig mindre beroende av bilindustrin, vad ska driva bolagets tillväxt framöver berättar VD Peter Nilsson om. Som vanligt kommer också ”Tips från coachen” som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande.

 

Här hittar du programmet
Mer information om programmet hittar du på Aktiellt