Från Bushen till Börsen med Sandra Rehn

Det är med öppna armar vi välkomnar ombord Sandra Rehn som en ny Bloggare här på Ungaaktiesparare, Sandra kommer främst blogga om UA:s podd #Pratapengar

 

Hej! 

Sandra heter jag och kommer framöver blogga för Unga Aktiesparare och #pratapengar för att ytterligare förenkla för er lyssnare att hänga med i all information som Philip och Nicklas - vars superkraft vi alla vet är att prata übersnabbt - kränger ut i den förträffliga podden #pratapengar!

Målet med inläggen är framför allt att ni inte ska behöva försöka anteckna intressanta aktienamn och strategiråd på mobilen, medan ni korsar Sveavägen på cykel, utan att ni ska kunna surfa in hit och hitta igen godbitarna från de olika avsnitten på ett enkelt sätt.

Min väg till aktier

Mina första egna aktier var – tyvärr – Telia. Det var min mamma och pappa som köpte dessa till mig och mina syskon när bolaget introducerades på börsen. Även om dessa inte visade sig vara en toppeninvestering vid tillfället, lät jag mig inte avskräckas och nästa aktie valde jag själv – H&M. Därefter har intresset för investeringar egentligen bara ökat och jag tycker idag att det är vansinnigt roligt! Min största utmaning är nog att jag tenderar att vara för impulsiv i mina investeringar, så det är en egenskap jag försöker lära mig att hantera och tack vare #pratapengar har jag fått många ögonöppnare och mycket pepp att tänka mer långsiktigt!

När jag inte hänger i börslistorna pluggar jag på Kommunikationsprogrammet på Högskolan i Gävle. Inriktningen är professionellt skrivande, så förhoppningsvis ser ni mitt namn på ett bokomslag en vacker dag! Jag har också en smart och cool fyraåring som naturligtvis redan är medlem i UA, och norrlänning (från Edsbyn som Unga aktiesparares nya Verksamhetsansvarig Rasmus) som jag är har jag ju hängt både en och två timmar i skidbacken!

Jag hoppas ni ska tycka om att följa bloggen och lämna gärna en kommentar med feedback, funderingar eller tips på hur den kan bli ännu bättre!

Vi hörs snart igen!

/Sandra

1 Kommentar

Läsarnas populäraste kommentarer


Övriga kommentarer

10097535

Vad spännande!! Ska bli roligt att följa....
Inga röster än