X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Webbinar: UA Akademin fortsättningskurs del 2/2

Starttid: 
29 juli, 2021 - 18:00
Sluttid: 
29 juli, 2021 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Detta webbinar är kommer att bestå av andra halvan av UA Akademins Fortsättningskurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på Teknisk analys samt investeringsstrategier. Föreläsningen är för dig som redan har viss erfarenhet av börsen och vill lära dig mer om olika möjligheter på de finansiella marknaderna. Utbildningen genomförs i samarbete med Medborgarskolan Stockholm

Anmälan görs som vanligt nedan. En länk till webbinaret kommer att mailas ut till din angivna mailadress strax innan föreläsningen börjar. Anmälan stänger 1h innan webbinaret börjar.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig