X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Webbinar: Q&A ställ alla era frågor

Starttid: 
8 juni, 2020 - 18:00
Sluttid: 
8 juni, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Under detta webbinar kommer Unga Aktiesparares utbildningsansvarig Robert Andersson svara på era frågor.

Under 1,5h har du möjlighet att ställa massor av frågor om aktier, fonder, bostäder, covid-19s effekt på ekonomin, andra investeringar och privatekonomi i helhet. Möjligheterna är många helt enkelt! 
Inga rena aktietips eller investeringsrekomendationer kan dock ges under kvällen

Anmälan görs som vanligt, ca 1h före webbinarets start så stänger anmälan och strax innan start kommer det att mailas ut en länk till webbinaret.

Alla frågor ställs i textform så ni behöver ej ha tillgång till varken webbkamera eller mic. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig