X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vi hjälper dig komma igång med sparandet!

Starttid: 
13 februari, 2019 - 17:30
Sluttid: 
13 februari, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund, Sal EC1:137
Vill du kunna bli ekonomiskt oberoende i framtiden? Då är ett långsiktigt sparande på börsen en superbra väg dit! Vi kommer gå igenom vilken kontoform som är bäst, hur själva aktiehandeln går till, hur man hittar bra aktier och mycket mycket mer. Vi kommer även hjälpa dig starta ett konto om du inte redan har det!

Det är superlätt att börja själva månadssparandet, men det finns många fallgropar man lätt trillar ner i som minskar avkastningen avsevärt. Vi kommer hjälpa dig att undvika dessa så att du får så de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt sparande. Det kommer bli ett relativt avslappnat event där vi personligen kommer hjälpa dig att komma igång med ett bra sparande. 

Visste du att ett sparande på börsen med 1000kr i månaden i 16 år ger dig ca 500.000kr? Hur mycket skulle du kunna spara per månad? Gör din egen snabbkalkyl på Avanzaz hemsida: https://www.avanza.se/manadssparande.html

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: