X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Varmt välkommen till UAs tjej-event med Swedbank!

Starttid: 
17 februari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
17 februari, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Är du nybörjare inom privatekonomi, alla dess termer och nya förvirrande ord? Vill du lära dig mer om hur du själv redan idag kan ta kontroll över din ekonomi och starta ett spar- och investeringskonto?


Varmt välkommen då på vårat GIRL - power event där endast tjejer kommer att närvara!
Vi kommer att ha en kvinnlig talare nämligen Unga Aktiesparares egna före detta VD- Tove Zander! 
 

Kom och inspireras tillsammans med andra taggade och positiva unga kvinnor!

Agenda:

18:00 Mingel med tilltugg

18:15 Tove Zander talar

19:00 Eftermingel/ frågestund

19:30 Slut
 

Detta är ett öppet event, så anmäl gärna en vän eller två!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 40
Anmälda: 17
Reservlista: 48

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
40