X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Varför är entreprenörskap och hållbart företagande viktigt för dig som investerare?

Starttid: 
30 november, 2022 - 17:30
Sluttid: 
30 november, 2022 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, 113 89 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Svenska företagare ställer om och hållbarhet är på allas läppar, men vad betyder hållbarhet och omställning för ett företags möjligheter att bli framgångsrikt?

För att välja rätt företag att investera i krävs ett tänk likt entreprenörerna och företagarna. Därför har vi anordnat ett event där vi bjudit in Rotary Medlemmar Gunilla Östberg och Ingrid Hesser som gästföreläsare men även William Eriksson som är entreprenör och driver eget företag. 

 

Bland annat kommer dessa aktuella frågor besvaras under kvällen:

  • Vad betyder hållbarhet och omställning för ett företags möjligheter att bli framgångsrikt?
  • Hur startar man ett eget företag? Vilka är de vanligaste misstagen och hur undviker du dem?

 

Dessa föreläsningar hoppas vi ska ge dig en nyanserad syn kring relationen mellan hållbart företagande, lönsamhet och entreprenörskap. Vår förhoppning är att denna kväll kommer gynna din investeringsstrategi och inspirera dig att våga starta eget.

 

Om föreläsarna

William Eriksson, grundaren av Investeringscoachen, kommer under första delen av eventet att berätta om hans entreprenörskapsresa. Han kommer att berätta om varför han ville starta ett eget företag och hur han fick idén till Investeringscoachen. Dessutom kommer William att gå in på hur processen av att starta eget såg ut, hur han började arbeta med marknadsföringen och hur han lyckades få in sin första kund! Han kommer även att dela med sig av sina motgångar och framgångar för att inspirera andra som har idéer att våga ta sitt första steg ut på marknaden! 

Gunilla Östberg och Ingrid Hesser är mycket erfarna inom hållbart företagande, omställning och kommunikation. Exempelvis är Gunilla hållbarhetskonsult och bland annat jobbat för Vattenfall, men även skrivit en bok om hållbart företagande. Ingrid Hesser jobbade under många år som Head of Field Marketing för Cognizant i europa, men är idag involverad i flera olika projekt och grupper som engagerar sig för en hållbar framtid.

 

Schema & information

17:30 - 18:00 Mingel

18:00 - 18:35 Entreprenörskap + Q&A

18:35- 19:30 Hållbart företagande + Q&A

 

Eventet tar plats på Sturegatan 15 kl 17:30 den 30e november.

Självklart bjuds det på fika och dryck.

 

Hoppas att vi ses på eventet!

 

 

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 11

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
20