X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till Miljonen - Winter Edition - Baskurs

Starttid: 
24 januari, 2022 - 19:00
Sluttid: 
24 januari, 2022 - 19:45
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Missade du senaste UA-Akademin? Ingen fara, nu presenterar Unga Aktiesparare Göteborg "Vägen till Miljonen - Winter Edition - Baskurs". Under 45 minuter kommer vi ge dig alla verktyg i verktygslådan som krävs för att ge sig ut i börsdjungeln!

Vad är en aktie? Hur investerar jag mina pengar rätt? & Vad finns det för investeringsstrategier? Frågor likt dessa och många fler kommer vi gå igenom under "Vägen till miljonen - Winter edition"

 

Information om utbildningen:

- Varje utbildning är ca 45 minuter

- Utbildning är uppdelade i tre delar: 

Bas, fördjupning och specialistkurs

- Alla utbildningar sker digitalt och du anmäler dig via hemsidan

 

Detta är kurs nr 1 i utbildningsserien "Vägen till miljonen - Winter edition" och kommer hållas under 45 minuter den 24 januari med start kl: 19:00.

Vi rekommenderar att du som anmäler dig till baskursen även anmäler dig till våra senare kurser i utbildningsserien.

(Anmälan till dem hittar du bland aktiviteter på hemsidan)

 

Hoppas vi ses den 24 januari!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
140