X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till miljonen - Del 1

Starttid: 
28 januari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
28 januari, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
JIBS, Jönköping university, Gjuterigatan 5, 553 18 Jönköping
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Starta året med att lära dig mer om sparande och aktier. Innerst inne vet du att det är viktigt och bra att spara, nu har du möjligheten att komma igång! Vägen till miljonen är en utbildning i tre delar av Unga Aktiesparare Jönköping.

Del 1 passar för nybörjaren och det krävs inga förkunskaper. Vi kommer grundligt gå igenom vad är aktier, hur köper och säljar man aktier, vilket konto ska man välja? Vad är courtage och hur fungerar det med skatten? Vi ger praktiska tips och förklarar för att du ska våga ta steget till att investera. 

Utbildningen är öppen för alla under 29 år. Du behöver inte vara medlem för att komma på del 1 av Vägen till miljonen, men om det blir fullbokat har medlemmar förtur. Utbildningen är i den vita byggnaden (JIBS) på Jönköping Univeristy. Vi står vid ingången och visar vägen. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: