X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen Till Ekonomiskt Oberoende - Del 1/2

Starttid: 
12 september, 2019 - 18:00
Sluttid: 
12 september, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Handelshögskolan Göteborg, Sal SEB
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Göteborg är tillbaka med utbildningsserien i 2 delar "Vägen Till Ekonomiskt Oberoende". Under två torsdagskvällar kommer du som deltagare få lära dig grunderna i aktiesparande. Vi kommer gå igenom hur och varför du ska komma igång med ditt sparande, vad du bör tänka på vid köp av aktier, hur man går tillväga för att göra en fundamental analys, och mycket mycket mer!

Eventet är helt gratis och del 1 kräver inget medlemskap i Unga Aktiesparare!

Anmäl mig

Platser: 160
Anmälda: 121

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
160