X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till ekonomiskt oberoende!

Starttid: 
19 oktober, 2020 - 16:00
Sluttid: 
19 oktober, 2020 - 17:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund Sal EC2:101
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
"Aktier är ingenting för mig" och "Aktier är bara gambling" är två vanligt förekommande missuppfattningar man ofta stöter på. Vi reder ut dessa felaktigheter och visar hur Alla kan bli framgångsrika på börsen! Desto tidigare du börjar, desto bättre förutsättningar har du. "The best time to invest was ten years ago, the second best time is now" - Warren Buffet

Efter det här eventet kommer du ha alla verktyg för att kunna skapa ett framgångsrikt sparande på börsen. Vi kommer hjälpa er att undvika fallgropar man lätt stöter på i början av sitt aktiesparande. Det kommer även finnas tillfälle att ställa massor med frågor!

På grund av coronasituationen är platserna begränsade till 35 personer. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 35
Anmälda: 10
Reservlista: 8

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
35