X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till din första miljon – Inspirationsföreläsning och information för dig som vill engagera dig

Starttid: 
7 maj, 2019 - 18:00
Sluttid: 
7 maj, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Swedbank , Nygatan 25 Gävle
Vem vill bli miljonär? Under kvällen kommer Robert Andersson från Unga Aktiesparare hålla en inspirationsföreläsning där Ni som deltagare får inspiration kring hur man kan komma igång med sparandet och lär om mer om de verktyg som krävs för att nå er första miljon. Ta även chansen att prata med regioncheferna om att engagera sig i Gävles lokalavdelning

Unga Aktiesparare bjuder in till en kväll med inspirationsföreläsning från ingen mindre än Robert Andersson, utbildningsansvarig inom förbundet. Förberedd er på en kväll med många aha-upplevelser och skratt (för ja, pengar kan till och med vara roligt). 
Vi kommer hålla till i Swedbanks lokaler på Nygatan 25 här i Gävle. Det kommer att bjudas på fika och kaffe/läsk för alla deltagare, men begränsat antal platser så se till att anmäla dig till eventet på Unga Aktiesparares hemsida för att säkra din plats. 
Under kvällen kommer också region mitts regionchefer Oskar Age och Cindy Le gå igenom vad det innebär att engagera sig inom förbundet och svara på frågor för de som är intresserade. Känner du redan idag att du vill veta mer om detta så skicka gärna ett mail till regionmitt@ungaaktiesparare.se så återkopplar vi till dig snarast möjligt. 
 

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: