X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till billigare aktier med Nasdaq

Starttid: 
24 augusti, 2022 - 17:30
Sluttid: 
24 augusti, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Tullvaktsvägen 15, 105 78 Stockholm, NASDAQ
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
- Vill du kunna köpa aktier billigare på börsen? - Eller varför inte få mer betalt när du säljer en aktie?

Häng med Unga Aktiesparare Syd onsdagen den 24e augusti kl. 17.30-20.00 på en kväll hos NASDAQ Stockholm som kommer att handla om optioner!

Under kvällen kommer ni inte bara få träffa andra UA-medlemmar i NASDAQs lokaler, utan även få träffa Tomas Bernholm och Carl Björkegren som kommer att berätta om optioner. Detta är något som ger dig fler valmöjligheter till att tjäna mer pengar på börsen! Både Tomas och Carl har jobbat inom finansbranschen och med optioner under många år, och tillsammans med dem kommer det bjudas på en kväll med mingel och mat, kombinerat med ny kunskap. Detta vill ni inte missa!

Detta är ett medlemsevent, d.v.s. är du medlem i Unga Aktiesparare kan du boka en plats hos NASDAQ, men om du ännu inte är medlem så är detta perfekta tillfället för dig att gå med! Eventet kommer att sändas online på vår Facebook och Instagram, så för er som inte har möjlighet att ta er till Stockholm kommer ni ha möjlighet att se föreläsningen digitalt. Även icke-medlemmar är välkomna till livesändningen.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: