X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Utbildningsserie Del 4: Teknisk Analys

Starttid: 
23 september, 2021 - 17:30
Sluttid: 
23 september, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Välkommen till UA umeås fjärde och sista del i vår utbildningsserie! 

Det går hur bra som helst att hoppa på den sista delen även om du inte varit med på de tidigare delarna. Vi kommer fortsätta gå igenom allting väldigt grundligt och förståeligt.

Eventet startar kl. 17:30 och kommer hålla på ungefär 1 timme. Efter det finns det utrymme för frågor och funderingar.
Vi kommer genomföra föreläsningen på zoom. Länk:

https://zoom.us/j/94175602425

Det är gratis att vara med och öppet för alla oavsett tidigare kunskaper. Tänk på att logga in några minuter innan ifall det skulle vara några tekniska problem.

Välkommen!

Kontaktpersoner: 

William Bernt Johan Jörding

William Bernt Johan Jörding
Mobil:  0738151258
Telefon:  0738151258

william.jording@gmail.com