X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Utbildning, Fortsättningskurs - Så väljer du bolag att investera i

Starttid: 
27 november, 2022 - 10:00
Sluttid: 
27 november, 2022 - 15:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kungsängsgatan 12, 753 22 Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En av Sveriges bästa aktieutbildningar kommer till Uppsala! Kom till Uppsalas fortsättningskurs och lär dig ännu mer om investeringar. Unga aktiesparare har utbildat unga sen 2008 och vi är stolta över att ha nöjda medlemmar över åren

Utbildningsseriens fortsättningskurs lär dig hitta bolag att investera i. Du kommer lära dig både fundamental och teknisk analys, vilket kan beskrivas som vilka aktier ska du investera i och när? Vi kommer att gå igenom hur man läser årsredovisningar, tolkar nyckeltal och hjälpa dig bygga din egen investeringsstrategi. Som en bonus får alla deltagare en gratis bok. 

Denna kurs passar dig som köpt aktier tidigare men vill lära dig mer om hur man analyserar och jämför olika företag. 

Utbildningen är kl. 10-15:30 med lunchpaus. På den fysiska utbildningen kan du nätverka, lyssna på föreläsningen, göra övningar och träffa andra som är intresserade av aktier.

 

UUtbildningenär gratis och utförs i samarbete med studieförbundet vuxenskolan

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: