X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Uppföljning av grundkurs, teori och praktik! OBS nytt datum!

Starttid: 
15 maj, 2019 - 18:00
Sluttid: 
15 maj, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Bygghuset Borås
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
(OBS nytt datum) Ca två veckor efter UA Akademiens grundkurs följer vi upp med denna föreläsning så att du kan ta nästa steg och börja investera!

Kvällen kommer vara uppdelad 50/50 mellan teori och praktik för att du ska få de bästa redskapen och komma igång med ditt aktiesparande. Dels fundamental analys och hur du kan analyserar bolag och dels en guidening i olika hemsidor och redskap. Vi kommer göra praktiska övningar så att du säkert får med dig verktyg för att sätta igång! Vi rekommenderar starkt att du tar med dator så du kan få ut mesta möjliga av kvällen. Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
20