X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unikt företagsbesök av TF Bank + vi bjuder på räksmörgås!

Starttid: 
3 juni, 2019 - 18:30
Sluttid: 
3 juni, 2019 - 19:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan Borås
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Förväntade förkunskaper
En aktiekurs som stigit närmare 40 % sedan årsskiftet. Fastighetskungen och storinvesteraren Erik Selin som blivit storägare. TF Bank grundades här i Borås och nu har vi fått den unika möjligheten att lyssna på VD:n Mattias Carlsson och CFO:n Mikael Meomuttel om denna fantastiska bolagsresa. Häng med oss och lyssna på dessa två fantastiska entreprenörer samtidigt som du avnjuter en räkmacka, som vi självklart bjuder på!

Den 3:e juni får vi besök av TF Bank och möjligheten att lära oss mer om deras verksamhet. Ta chansen att träffa VD:n och CFO:n som har rötterna i Borås och Ulricehamn. 

TF Bank är en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster genom sin egenutvecklade IT- plattform med hög grad av automatisering. Bolagets IT-plattform är utformad för skalbarhet och anpassning till olika produkter, länder, valutor och digitala banklösningar.

TF Bank bedriver in- och/eller utlåningsverksamhet mot privatpersoner i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Estland och Lettland via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande av banktillståndet.

Sedan bolaget startade har de haft en stark och lönsam tillväxt. Framtidsprognoserna ser ljusa ut och det är onekligen ett företag att hålla koll på! 

Ses där! 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: