X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unga Aktiesparare Umeå söker styrelsemedlemmar!

Starttid: 
14 oktober, 2019 - 21:15
Sluttid: 
15 oktober, 2019 - 23:30
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ta chansen att engagera dig i Unga Aktiesparare Umeå!

Vi rekryterar!

Unga aktiesparare i Umeå fokuserar på att skapa ett mervärde för våra medlemmar i form av föreläsningar som håller hög nivå, företagsbesök på eftertraktade företag och avslappnade workshops.

Vi söker dig som har drivet att vilja utvecklas samt vill vara med att utveckla vår förening till en av de främsta i Sverige! Ett intresse för finans är att föredra, utan några krav på erfarenhet eller förkunskap inom ämnet. Du erbjuds ett spännande och utvecklande uppdrag som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med styrelsekollegor och drygt 300 medlemmar i Umeå kommer du att genomföra projekt varje termin för våra medlemmar och därför ser vi gärna att du har god samarbetsvilja men ändå kan ta egna beslut, det är viktigt att du är driven och har ett stort engagemang i de uppdrag som du åtar dig. Ett krav är att du är bosatt i Umeå och vi värdesätter kontinuitet samt långsiktighet i vår rekryteringsprocess.

Låter det här intressant för dig? Skicka ett mejl med ditt CV samt en beskrivning av vem du är.

Vi välkomnar även att du besvarar följande frågor.
Varför vill du engagera dig i Unga Aktiesparare?
Vad tror du att du kan bidra med till styrelsearbetet?
Vad hoppas du få ut av ett styrelsearbete inom Unga Aktiesparare?

Skicka din ansökan till oss på umea@ungaaktiesparare.se

Sista ansökningsdag är 15/10 - 2019

Med vänlig hälsning
Styrelsen Unga Aktiesparare Umeå