X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unga Aktiesparare Lund expanderar

Starttid: 
15 september, 2018 - 00:00
Sluttid: 
15 september, 2018 - 00:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Lund
Lokalavdelningen i Lund söker nya styrelsemedlemmar. Ett ideellt engagemang i Unga Aktiesparare är en roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga värdefulla kontakter.

*Det som förväntas av dig som styrelseledamot i Unga Aktiesparare är en hög grad av professionalitet. Detta innebär bland annat att komma i tid till möten, förbereda dig väl och prioritera ditt uppdrag. Du har ett intresse för aktier, är driven och har ett stort engagemang i de uppdrag som du åtar dig.

 

*En del av styrelsearbetet handlar också om att träffa andra lokalavdelningar. Det sker under våra centrala arrangemang där aktiva från hela landet samlas för att prata ihop sig och ha roligt. 

 

*Du kommer, om du blir vald, ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med nästan 13000 medlemmar över hela Sverige. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande. 

 

*För att lämna in en ansökan krävs det att du är en betalande medlem. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete, föreläsande och ideellt engagemang är meriterande, men inget krav. Unga Aktiesparare strävar efter en jämnare könsfördelning på både lokal och nationell nivå, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till rollerna. Däremot är alla välkomna att söka.

 

*Låter det här som något för dig? Skriv en ansökan där du berättar om vem du är, vad du tidigare gjort och hur du tänkt bidra till att lokalavdelningen i Lund. Maila din ansökan, innehållande CV och personligt brev till: Lund@Ungaaktiesparare.se Senast den 15:e September 2018.

Kontaktpersoner: