X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unga Aktiesparare Kristianstad söker nya styrelsemedlemmar

Starttid: 
31 december, 2018 - 00:00
Sluttid: 
31 december, 2018 - 23:30
Vill du ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga och marknadsföring? Vill du representera Unga Aktiesparares alla medlemmar? Då ska du söka till Unga Aktiesparares Kristianstads styrelse!

Att vara ideellt engagerad inom Unga aktiesparare är en spännande roll där du får planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar i vår lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller vill bli bättre på, såsom marknadsföring, ordna event eller sponsring.

 

Vi söker dig som:

  • Har hög grad av professionalitet. Detta innebär att komma i tid till möten, förbereda dig väl och prioritera ditt uppdrag.
  •  Har intresse för aktier
  • Driven och ambitiös
  • Är ansvarstagande, flexibel och engagerad i de uppdrag som du åtar dig
  • Har bra samarbetsförmåga

 

Låter det här som något för dig?

Nominera dig själv, eller en vän eller studiekollega som skulle passa för uppdraget

Maila CV, en kort beskrivning av dig själv och varför vi ska välja just er som styrelseledamot till kristianstad@ungaaktiesparare.se

Vi ser gärna att du kortfattat beskriver vem du är, vad du studerar och varför du skulle vilja vara med och engagera dig som styrelseledamot

 

Vi ser fram emot er ansökan!

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Henrik Sjöberg

Henrik Sjöberg
Mobil:  0708157754

henke_1891@hotmail.com