X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Uppsala Aktietävling

Starttid: 
24 maj, 2021 - 00:00
Sluttid: 
31 juli, 2021 - 23:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Dags för en tävling med ett spännande pris där vem som helst kan vinna

Högst avkastning under perioden vinner. På prishyllan hittar vi boken “AKTIER - 3 steg till att bli ekonomiskt oberoende”, och den kommer hjälpa dig på vägen mot att få mer kunskap och förhoppningsvis högre avkastning i framtiden. Tävlingen kommer genomföras på Aktiekampen, och reglerna är väldigt enkla. Du kommer få en fiktiv summa att handla för på sajten www.aktiekampen.se, och sedan är ditt jobb att försöka få så hög avkastning som möjligt. Trading eller köpa utdelningsaktier - valet är ditt, men den med högst procentuell utveckling på sitt kapital står i slutet av sommaren som vinnare och är den som kammar hem vinsten.

Regler:

  • Din portfölj måste bestå av minst 5 stycken värdepapper.
  • Anskaffningsvärdet för ett enskilt värdepapper får stå för högst 20% av portföljen, men eventuell värdeökning kan givetvis innebära att ett värdepapper kan komma att utgöra mer än 20% i slutet.
  • Du får handla fritt under tävlingens gång. Tävlingen kommer gå av stapeln mellan den 24 maj och 31 juli 2021.
  • OBS enbart Uppsala medlemmar kan vinna boken men alla andra får gärna delta för ära

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 11
Reservlista: 2

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Roos

Daniel Roos
Mobil:  0709244426
Telefon:  09244426

Daniel.Roos1@hotmail.com
100