X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Stockholm Väst söker nya ledamöter

Starttid:  9 augusti, 2018 - 19:15
Sluttid:  9 augusti, 2018 - 19:15
Vi på Väst är engagerade ungdomar med intresse för sparande som nu vill ta vår styrelse till nästa nivå. Därför söker vi nu nya ledamöter.

Vi som är med I styrelsen tycker det är roligt att engagera oss i Unga Aktiesparare då man får träffa likasinnade, vara med och anordna intressanta event samt tycker privatekonomi är viktigt och vill sprida kunskapen till ALLA.

Att vara engagerad kräver inte jättemycket tid.  Vi träffas en gång i månaden formellt och däremellan planerar och genomför vi event. Det viktiga är att du är engagerad i verksamheten och har ett intresse för sparande.

Vi ser väldigt gärna att tjejer söker.

Är du intresserad skriver du en kort beskrivning om varför du vill engagera dig samt en berättelse om dig själv till stockholmvast@ungaaktiesparare.se senast 20 juli.

Vi ser fram emot din ansökan. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Gustav Henningsson

Gustav Henningsson
Mobil:  0703337147
Telefon:  0703337147

gustavhenningsson@live.com