X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Solna/Sundbyberg söker nu nya Styrelseledamöter till lokalavdelningen för att stärka styrelsen!

Starttid: 
8 maj, 2021 - 22:30
Sluttid: 
1 augusti, 2021 - 00:00
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Är du intresserad av aktier, tycker att UA är ett bra förbund och skulle vilja vara med att utveckla lokalavdelningen så har chansen äntligen kommit då en av Sveriges lokalavdelningar nu söker nya styrelseledamöter.

Som ideellt engagerad styrelseledamot erbjuds du stora möjligheter, bland annat möjligheten att lära dig massor om aktiesparande och styrelsearbete. Du utvecklar även ett stort nätverk och lär känna ideellt aktiva över hela landet. Arbetsuppgifterna är att tillsammans med övriga styrelseledamöter planera och genomföra events av alla dess slag och på annat sätt skapa medlemsvärde för våra medlemmar. Det finns inga krav på aktiekunskap, däremot är engagemanget och lusten att lära mycket viktig.

 

Kvalifikationer:
Medlem i Unga Aktiesparare.
Gediget engagemang, intresse för sparande och investeringar samt hungern att vilja lära sig mer.
Ha tid för att prioritera sitt uppdrag

Möjligheter:
Utöka ditt nätverk
Lära dig vikten om sparande och sunda investeringar
Lära dig massor om finansbranschen
Ha fantastiskt kul!

Hur mycket tid tar engagemanget?
Några timmar i månaden, ibland mer ibland mindre. Vi i Solna/Sundbyberg försöker dela upp arbetet med hänsyn till styrelsemedlemmarnas vardag,
 

Hur ofta är det fysiska möten?
Vanligtvis har vi ett möte första tisdagen varje månad som brukar ta 1 timme.

Även kortare avstämnignar under månadernas gång för att stämma av hälsa samt status på pågående initiativ.

 

Om du tycker att detta verkar vara något för dig, skicka då ditt cv och personliga brev till:
solnasundbyberg@ungaaktiesparare.se

 

Var god inkludera vad du kan tillföra styrelsen i ditt personliga brev.
Märk ämnesraden: ”Ansökan UA styrelseledamot”

Sista ansökningsdag 1/6-2021. Intervjuer sker löpande.

 

 

Har du några frågor angående rollen maila till Anton via info längre ner för svar så gott det går via mail eller vid behov genom ett samtal!

 

 

Med vänliga hälsningar

Ordförande - Anton med styrelsen från Solna/Sundbyberg

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: