X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin - Grundkurs

Starttid: 
8 december, 2018 - 10:00
Sluttid: 
8 december, 2018 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan Halmstad - O-huset, lokal o104
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin Grundkurs. Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla under 29 år. En grundutbildning perfekt för dig som vill komma igång med ditt sparande!

Kursen ger dig en fullständig överblick över privatekonomiska frågor samt praktisk vägledning. Dagen är uppdelad i tre delmoment; "Innan Handel", "Att Handla" samt "Efter Handel"! Du kommer få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder & pension plus praktiskt vägledningen för att komma igång och lyckas med sparandet. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare. 

Denna kurs lämpar sig för dig som vill komma igång med sparandet eller önskar fräscha upp sina baskunskaper. Strax innan utbildningen kommer vi skicka ut bilderna från presentationen så att du kan kolla på dem på förhand och komma väl förberedd.

 

Utbildare:

Robert Andersson som nu är teamledare på UP - ung privatekonomi. Underbar utbildare som rest runt och föreläst mängder, och som vi är otroligt glada ha med oss igen här i Halmstad.

Robert håller i allt från de allra mest grundläggande ubildningarna till de mest avancerade och brinner för att inspirera och motivera alla till att antingen börja spara eller utveckla sitt sparande

O-huset i Halmstad högskola, lokal o104 som är direkt vid entren 

http://www.hh.se/omhogskolan/besokoss/campuskarta.1252.html

kan du se vilken byggnad vi ska vara i

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 39

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
100