X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-AKADEMIN - GRUNDKURS

Starttid:  15 september, 2018 - 10:00
Sluttid:  15 september, 2018 - 18:00
Typ av av aktivitet:  UA-Akademin
Plats:  JIBS, Jönköping University
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Utbildningen är öppen för alla under 29 år och gratis oavsett om du är medlem eller inte. Utbildningen är uppdelad i två steg med en endagsutbildning vardera. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare. 15-16 september 2018 kommer UA-Akademin till Jönköping.

Vi är i den vita byggnaden vid Jönköping University och vi kommer stå där utanför med skyltar. Vi är i sal B1033 som vi hjälper er att hitta till. 


Första delen på utbildningen är perfekt för dig som vill komma igång med ditt sparande! 

Under dagen får du en fullständig överblick över privatekonomiska frågor samt praktisk vägledning. Dagen är uppdelad i tre delmoment; "Innan Handel", "Att Handla" samt "Efter Handel". Du kommer få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder & pension plus praktiskt vägledningen för att komma igång och lyckas med sparandet.

Denna kurs lämpar sig för dig som vill komma igång med sparandet eller önskar fräscha upp dina baskunskaper! Anmäl dig till båda dagarna eller var för sig. Nedan anmäler du dig till grundkursen och här anmäler du dig till fortsättningskursen.

Obs! Antalet platser är begränsade, anmäl dig via knappen nedan för att säkra din plats. Utbildningen är kostnadsfri vare sig du är medlem i Unga Aktiesparare eller inte, men om platserna tar slut prioriteras medlemmar. Vi har en stor lokal och du kommer få plats oavsett om du är medlem eller inte!

Vid lunch så är det paus och du kan välja att äta medhavd mat eller så går vi tillsammans till Pitcher's. De erbjuder en fin lördagslunch till ett förmånligt pris. Det vi kan välja mellan är:
 

Pitchers classic burger 200g
Grillad högrevsburgare, gruyére, hemgjord ketchup, bifftomat, blandsallad, rödlök, majonnäs & country-style fries.
 

Caesarsallad
Grillad majskyckling, romansallad, parmesanost, bacon, krutonger & Caesardressing
 

Halloumiburgare
Friterad halloumi, bifftomat, blandsallad, rödlök, majonnäs, het avokadokräm & country-style fries.

Priset inkl dryck är för dig är 105kr.
För att det ska bli enkelt och smidigt, både för och oss och restaurangen behöver vi ditt val av mat så snart som möjligt. Skicka iväg ett sms med namn och mat till 0727499090.

Vi ses!
/Styrelsen i Jönköping

 

Utbildningen görs i samarbete med Nordnet Bank.

Hos Nordnet handlar du aktier gratis upp till 80.000kr! Som medlem i Unga Aktiesparare får du självklart ännu fler förmåner hos Nordnet, öppna ditt konto här.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: