Aktiviteter

Lokala aktiviteter

2020-07-07 | Uddevalla Öppet event
2020-07-08 | Göteborg Väst, | Göteborg Öst, | Göteborg Syd Exklusivt för medlemmar
Äntligen är den här! Utbildningsserien för dig som vill lära dig mer om aktier.
2020-07-13 | Linköping Öppet event
Den här gången kommer vi gå igenom vilka bolag som frodas av Corona, vad defensiva aktier är och vad som egentligen menas med att ”köpa till sillen och sälja till kräftorna”
2020-07-14 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av första delen av UA Akademins Fortsättningskurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på fundamental analys ur många olika synvinklar. Föreläsningen är för dig som vill utveckla din aktieanalys och ta nästa steg med dina investeringar.
2020-07-15 | Göteborg Väst, | Göteborg Öst, | Göteborg Syd Exklusivt för medlemmar
Om du fick mersmak efter första delen så är det bara att anmäla sig till andra här!
2020-07-16 | Kungälv Exklusivt för medlemmar
Nu ska vi i region väst bli en till lokalavdelning, detta för att kunna skapa ännu fler och bättre event för våra medlemmar! Välkomna på detta konstituerande årsmöte för UA Kungälv.
2020-07-16 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av andra halvan av UA Akademins Fortsättningskurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på Teknisk analys samt derivatmarknaden med tillhörande derivatprodukter. Föreläsningen är för dig som redan har viss erfarenhet av börsen och vill lära dig mer om olika möjligheter på de finansiella marknaderna.
2020-07-21 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av första delen av UA Akademins Grundkurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på varför man ska spara, hur fonder fungerar samt pensionssystemet. Perfekt för dig som vill komma igång med dina investeringar helt enkelt.
2020-07-22 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är perfekt för dig som funderar kring vilken investeringsstategi du vill ha. Vi kommer att lyssna på ett gäng kända kategorier av strategier samt lyssna på några olika praktiska strategier. Ett perfekt tillfälle att få inspiration helt enkelt! Det kommer även finnas möjlighet för dig att ställa dina frågor till talarna.
2020-07-23 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av andra delen av UA Akademins Grundkurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på hur aktier fungerar samt hur aktiemarknaden fungerar. Perfekt för dig som vill komma igång med dina investeringar helt enkelt. Självklart finns möjlighet att ställa frågor under detta webbinar.

Utvalda aktiviteter

2020-07-22 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är perfekt för dig som funderar kring vilken investeringsstategi du vill ha. Vi kommer att lyssna på ett gäng kända kategorier av strategier samt lyssna på några olika praktiska strategier. Ett perfekt tillfälle att få inspiration helt enkelt! Det kommer även finnas möjlighet för dig att ställa dina frågor till talarna.
2020-08-03 | Digital Exklusivt för medlemmar
Nu har det gått över ett halvår sedan det första coronafallet i Sverige. Antalet nya smittade minskar men än är det inte över, framförallt inte ekonomiskt. Under 1,5h pratar vi om hur prognoserna ser ut för både global men framförallt den inhemska ekonomin, vi kommer även att prata om vilka positiva och negativa faktorer som finns närvarande och som styr börserna. Ett webbinar som inte får missas helt enkelt.
2020-08-10 | Digital Exklusivt för medlemmar
Vissa branscher är speciella att analysera, vissa nyckeltal kan leda till felaktiga slutsatser och det är inte alltid helt enkelt att läsa årsredovisningen. Vid denna föreläsningen kommer vi att grotta ner oss lite i vad man kan tänka på särskilt vid analyser av investmentbolag & fastighetsbolag. Utöver dessa branscher så kan det även vara nyttigt att utveckla sina kunskaper om aktieslaget preferensaktier som vi också kommer att prata om under kvällen.
2020-08-12 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar passar perfekt för dig som är ny på börsen och vill komma igång med ditt sparande och investeringar. Under föreläsningen lägger vi fokus på varför man ska spara långsiktigt och grundläggande tankesätt kring sparande och investeringar. Detta webbinar är helt enkelt perfekt för dig som vill öppna den första dörren till investeringarnas fantastiska värld.
2020-08-26 | Digital Exklusivt för medlemmar
Börsbolagen från Småland hyllas ofta för sin historiska avkastning, under detta webbinar får du lyssna på en livs levande smålänning, tillika VD på Unga Aktiesparare, Henrik Johansson. Henrik kommer prata om sitt intresse för småländska bolag. Ett unik webbinar som inte får missas!
2020-09-02 | Digital Exklusivt för medlemmar
Räntor på fortsatt historiskt sett nästan osannolika nivåer, krascher på obligationsmarknaden som fick räntefonder att stänga fonden för uttag. 2020 har bjudit på dramatik på räntemarknaden hittills, under detta webbinar kommer vi att försöka förstå marknaden mer. Vad innebär att man investerar i "räntor", vad påverkar räntan & vad fick systemet att tillfälligt krascha under 2020.
2020-09-29 | Digital Exklusivt för medlemmar
Går du i tankarna på att köpa bostad men är osäker kring alla olika begrepp? Eller är du kanske redan bostadrättsinnehavare men vill lära dig mer, då är detta webbinaret för dig!
2020-10-27 | Digital Exklusivt för medlemmar
I denna föreläsning ska vi gräva djupt i allt spännande som finns i den marknad där de flesta gör sin största investering, bostadsmarknaden. Hur går marknaden egentligen, vilka är de främsta faktorerna som påverkar utvecklingen & hur kommer Coronaviruset att påverka marknaden.