X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin Fortsättningskurs

Starttid: 
22 september, 2019 - 10:00
Sluttid: 
22 september, 2019 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping University, Gjuterigatan 5, 553 18 Jönköping
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Utbildningen är gratis och öppen för alla under 29 år. Utbildningen är uppdelad i två steg med en endagsutbildning vardera. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare. Den 22 september 2019 är det dags för dag två med mer avancerad kunskap.

En fullpackad dag med fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument. Kursen är till för den som har grundkunskaper kring värdepappershandel och vill fördjupa sig.

Dagen är uppdelad i två delmoment, ”Aktieanalys” samt ”Derivatmarknaden”. Du kommer få goda färdigheter kring Fundamental samt Teknisk analys, du kommer även lära dig handla med Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures, Certifikat samt Råvaror. Vi kommer kolla på färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt.

Vid lunch så är det paus och du kan välja att äta medhavd mat eller följa med till någon restaurang där vi äter tillsammans. Här nedanför anmäler du dig till dag 2 och dag 1 anmäler du här.

Vi håller till i den vita byggnaden på Jönköping University. Vi kommer stå utanför med skylt och tröjor så ni kommer se oss!

Kom ihåg att avanmäla dig om du inte längre har möjlighet att komma. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: