X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Akademin Fortsättningskurs

Starttid: 
16 november, 2019 - 10:00
Sluttid: 
16 november, 2019 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Vuxenskolan, Kungsängsgatan 12, 1 tr
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning del II – UA Akademin Fortsättningskurs. Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla under 29 år. Denna utbildning är perfekt för dig som vill fördjupa dina kunskaper om aktiesparande.

UA Akademin Fortsättningskurs ger dig en fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument. Kursen är till för dig som har grundkunskaper i värdepappershandel och vill fördjupa dig. Dagen är uppdelad i två delmoment, "Aktieanalys" och "Derivatmarknaden". Du kommer få goda färdigheter i fundamental och teknisk analys och lära dig handla med Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures och Certifikat. I utbildningen presenteras färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt.

Utbildningen anordnas i centrala Uppsala på Kungsängsgatan 12 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 60
Anmälda: 57
Reservlista: 10

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Emma Ytterström

Emma Ytterström
Mobil:  0706144029
Telefon:  0706144029

emma.ytterstrom@gmail.com
60