X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin fortsättningskurs

Starttid:  9 december, 2018 - 10:00
Sluttid:  9 december, 2018 - 18:00
Typ av av aktivitet:  UA-Akademin
Plats:  Högskolan Halmstad - O-huset, lokal o104
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin fortsättningskurs. Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla under 29 år. En grundutbildning perfekt för dig som vill fördjupa dina kunskaper kring aktiesparande.

Imorgon drar en fullpackad dag med fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument igång! 
Kursen är till för den som har grundkunskaper kring värdepappershandel och vill fördjupa sig. Dagen är uppdelad i två delmoment, ”Aktieanalys” samt ”Derivatmarknaden”
Du kommer få goda färdigheter kring Fundamental samt Teknisk analys, du kommer även lära dig handla med Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures, Certifikat samt Råvaror. Vi kommer kolla på färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt.

Denna kurs lämpar sig för dig som redan är bekant på värdepappersmarknaden och vill fördjupa sig!

Utbildare:

Robert Andersson som nu är teamledare på UP - ung privatekonomi. 

Robert håller i allt från de allra mest grundläggande ubildningarna till de mest avancerade och brinner för att inspirera och motivera alla till att antingen börja spara eller utveckla sitt sparande

O-huset Halmstad högskola, lokal o104 som är direkt vid entren 

 

http://www.hh.se/omhogskolan/besokoss/campuskarta.1252.html

Ovan länk kan du se mer exakt vilken byggnad vi ska vara i

 

Utbildningen görs i samarbete med Nordnet Bank.

Hos Nordnet handlar du aktier gratis upp till 80.000kr! Som medlem i Unga Aktiesparare får du självklart ännu fler förmåner hos Nordnet, öppna ditt konto här.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 17
Reservlista: 8

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Andersson

Daniel Andersson
Mobil:  0738502548
Telefon:  0738502548

danian14@student.hh.se
100